Global E+Photonics Solutions  

 
Produkte
  Komponentet Fiber
  Sensing Space
  Harmonishem F-P Filter
 
 

  Mirë se vini në Haphit Ltd

 
Haphit Ltd është një rritje të shpejtë kompani private e kufizuar, e specializuar në projektimin reja, me cilësi të lartë dhe prodhimit volum të lartë dhe globalisht të marketingut në fibër optikë dhe produkteve Photonics lidhura në zbatim të komunikimit fibra optike, Laser Technology, telekomit, instrument, mjekësore ndjerë dhe ushtarake industri, etj, për të siguruar cilësi të lartë dhe të produkteve me besueshmërinë dhe zgjidhjet e orientuar drejt klientit.

Me kosto të ulët objektet e prodhimit dhe inovative kryesor-edge teknologjisë, Haphit Ltd synon të ofrojë një gamë të plotë të fibër optikë dhe produkteve Photonics për klientët globale. Posaçërisht ne ofrojmë polarizimin mbajtja (PM) Komponentet Fiber produkteve, të lartë optike fibër Fuqisë komponentëve të produkteve dhe fibra optike Pulse Fuqisë komponentëve dhe gjithashtu produkte të orientuara shumë të konsumatorëve dhe zgjidhjet për të përmbushur kërkesat e tyre të veçanta dhe të mbështesë ata të jenë në krye të industrisë.

Fibër optikë dhe Produkte Photonics nga Haphit Ltd, E-Commerce stil biznesi, produkte masive me kosto të ulët dhe zgjidhjet udhëheqëse edge, është se çfarë do të bëjë Haphit Ltd të jetë i suksesshëm me klientët tanë.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd gjitha të drejtat e rezervuara