Global E+Photonics Solutions  

 
Продукти
  Оптични компоненти
  космически изследвания
  Регулиращи F-P филтър
 
 

  Добре дошли в Haphit ООД

 
Haphit ООД е бързо развиваща се дружество с ограничена отговорност, специализирана в иновативни проектиране, високо качество и висока производствения обем и в световен мащаб маркетинг на Fiber оптика и фотоника продукти, свързани с прилагането на оптичен комуникация, лазерните технологии, телекомуникациите, инструмент, медицинско наблюдение и военни промишленост и т.н., за да се осигури високо качество и надеждност и продукти, ориентирани към клиента решения.

С евтини производствени съоръжения и иновативни водещи технологии, Haphit ООД се стреми да предоставя пълна гама от оптика влакна и фотоника продукти за глобални клиенти. Специално ние предлагаме Поляризация Поддържане (PM) Оптични компоненти, продукти, високо оптични влакна компонентите на захранването продукти и импулсен режим Оптични елементи Силова влакна, а също и много клиенти, ориентирани към продукти и решения, за да се задоволят специфичните им изисквания и да ги подкрепят, за да бъде в горната част на индустрията.

Fiber Оптика и фотоника продукти от Haphit ООД, електронна търговия бизнес стил, масови продукти с ниски разходи и водещи решения край, е какво ще направи Haphit ООД, за да бъде успешна с нашите клиенти.

 

    © Copyright 2020 Haphit. ООД Всички права запазени