Global E+Photonics Solutions  

 
Proizvodi
  Fiber Components
  prostor Sensing
  Melodičan F-P Filter
 
 

  Dobrodošli na Haphit doo

 
Haphit doo je brzo rastuće društvo s ograničenom odgovornošću, specijalizirana za projektiranje inovativne, visoke kvalitete i velike količine proizvodnje i marketinga na svijetu optička vlakna i Photonics srodnih proizvoda u primjeni optičkih vlakana komunikacije, laserska tehnologija, telekomunikacija, instrument, medicinska istraživanja i vojnih industrija, itd., kako bi osigurao visoke kvalitete i visoke pouzdanosti proizvoda i kupaca usmjerena rješenja.

S low-cost proizvodnih pogona i inovativnim najsuvremenije tehnologije, Haphit doo ima za cilj pružiti cijeli niz optička vlakna i Photonics proizvoda globalnih kupaca. Posebno nudimo polarizaciju Održavanje (PM) vlakana komponente proizvoda, Visoka optička vlakna napajanja komponente proizvoda i impulsa Optički napajanja vlakana komponente i mnogih kupca orijentiranih proizvoda i rješenja kako bi zadovoljili svoje posebne zahtjeve te ih podržavaju da se u vrhu industrije.

Optika i Photonics Proizvodi od Haphit doo, e-commerce poslovni stil, Masovni niske cijene proizvoda i vodeće rješenja, ono je što će učiniti Haphit Ltd biti uspješni s našim klijentima.

 

    © Copyright 2020 Haphit doo Sva prava pridržana