Global E+Photonics Solutions  

 
Produkter
  fiberkomponenter
  Space Sensing
  Afstemmelige F-P Filter
 
 

  Velkommen til Haphit Ltd

 
Haphit Ltd er en hurtigt voksende privat aktieselskab, har specialiseret sig i innovative design, høj kvalitet og høj volumen produktion og globalt markedsføring på fiber optik og fotonik relaterede produkter i anvendelsen af ​​fiber optisk kommunikation, laser-teknologi, telekommunikation, instrument, medicinsk sensing og militær industrien, etc., til at levere høj kvalitet og høj pålidelighed produkter og kundeorienterede løsninger.

Med billige produktionsfaciliteter og innovativ førende teknologi, er Haphit Ltd, der sigter mod en bred vifte af fiber optik og fotonik produkter til globale kunder. Specielt kan vi tilbyde polarisering vedligeholdelse (PM) fiberkomponenter produkter, høj optisk Power fiberkomponenter produkter og Pulse Optiske Power fiberkomponenter og også mange kundens orienterede produkter og løsninger til at opfylde deres særlige behov og støtte dem til at være i toppen af branchen.

Fiber Optics og Photonics produkter fra Haphit Ltd, e-handel stil, Mass billige produkter og førende løsninger, er hvad der vil gøre Haphit Ltd for at få succes med vores kunder.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd Alle rettigheder forbeholdes