Global E+Photonics Solutions  

 
Producten
  vezelcomponenten
  Space Sensing
  Afstembare F-P Filter
 
 

  Welkom bij Haphit Ltd

 
Haphit Ltd is een snel groeiende besloten vennootschap, is gespecialiseerd in innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit en hoog volume productie en wereldwijd marketing op glasvezel en brede waaier aan producten binnen de toepassing van vezel optische communicatie, laser-technologie, telecom, instrument, medische sensing en militaire industrie, enz., van hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid producten en klantgerichte oplossingen te bieden.

Met goedkope productie-installaties en innovatieve leading-edge technologie, is Haphit Ltd streeft naar een volledig assortiment van glasvezel en fotonica producten te leveren aan wereldwijde klanten. Speciaal bieden wij Polarisatie onderhouden (PM) Fiber componenten producten, hoge optische vermogen vezel componenten producten en Pulse Optical Power vezels componenten en ook veel van de klant georiënteerde producten en oplossingen voor hun specifieke eisen te voldoen en hen ondersteunen om in de top van de industrie.

Fiber Optics en Fotonica Producten van Haphit Ltd, E-Commerce zakelijke stijl, Mass lage kosten producten en toonaangevende oplossingen, is wat zal Haphit Ltd om succesvol te zijn met onze klanten.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd Alle rechten voorbehouden