Global E+Photonics Solutions  

 
Tuotteet
  Fiber Components
  Space Sensing
  Säädettävä F-P Filter
 
 

  Tervetuloa Haphit Oy

 
Haphit Oy on nopeasti kasvava yksityinen osakeyhtiö, erikoistunut innovatiivisiin suunnittelu, korkea laatu ja korkea volyymivalmistus ja maailmanlaajuisesti markkinoinnin valokuitu ja fotoniikan liittyviä tuotteita soveltamisessa kuitu optinen viestintä, laser tekniikka, tietoliikenne, instrumentti, lääketieteen tunnistus-ja sotilaallisen teollisuus jne., tarjota laadukkaita ja korkea luotettavuus tuotteita ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

Edullisilla tuotantolaitosten ja innovatiivinen huipputeknologia, Haphit Oy pyrkii tarjoamaan täyden valikoiman kuituoptiikan ja fotoniikan tuotteita kansainvälisille asiakkaille. Erityisesti tarjoamme Polarisaatio kunnossapito (PM) Fiber komponentteja tuotteita, suuri optinen teho kuitu osia ja-Pulse optinen teho kuitu osia ja myös monien asiakkaiden suunnatut tuotteet ja ratkaisut niiden erityisvaatimukset sekä tukea heitä olla päällä teollisuudelle.

Fiber optiikan ja fotoniikan Tuotteet Haphit Oy E-Commerce bisnestyylistä, Mass edullisia tuotteita ja edistyksellisimpiä ratkaisuja, on mitä tekee Haphit Oy menestyä asiakkaidemme kanssa.

 

    © Copyright 2020 Haphit Oy Kaikki oikeudet pidätetään