Global E+Photonics Solutions  

 
Termékek
  Fiber Components
  Tér érzékelés
  Hangolható F-P szűrő
 
 

  Üdvözöljük a Haphit Kft.

 
Haphit Kft. egy gyorsan növekvő korlátolt felelősségű társaság, specializálódott az innovatív tervezés, kiváló minőségű és nagy mennyiségű gyártás és forgalmazás területén globálisan száloptika és a fotonika kapcsolódó termékek alkalmazásával üvegszálas optikai kommunikáció, lézeres technológia, telekommunikáció, műszer, orvosi és katonai érzékelés ipar, stb, hogy magas színvonalú és nagy megbízhatóságú termékek és ügyfél-orientált megoldásokat.

Az alacsony költségű gyártási létesítményeket és az innovatív csúcstechnológiát felvonultató, Haphit Kft. célja, hogy teljes körű száloptika és a fotonika termékek globális ügyfelek számára. Kifejezetten ajánljuk Polarizáció karbantartása (PM) optikai komponensek termékek, kiváló optikai teljesítmény üvegszálas termékek és alkatrészek impulzus optikai teljesítmény szál alkatrészek és még sok ügyfél orientált termékek és megoldások megfelelnek a speciális követelményeknek és támogassa őket, hogy a tetején az ipar.

Optika és fotonika Fiber termékek a Haphit Kft., E-Commerce üzleti stílusban, Mass olcsó termékeket és élvonalbeli megoldásokat, amit tesz Haphit Ltd, hogy sikeres legyen az ügyfelekkel.

 

    © Szerzői jog 2020 Haphit Kft. Minden jog fenntartva