Global E+Photonics Solutions  

 
производи
  влакна Компоненти
  простор Sensing
  Може да се конфигурира Ф-P филтер
 
 

  Добредојдовте на Haphit ДОО

 
Haphit Ltd е брзо растечки приватна друштво со ограничена одговорност, специјализира во иновативни дизајнирање, со висок квалитет и голем обем производство и маркетинг на глобално ниво влакна Оптика и фотоника поврзани со производи во примената на оптички влакна комуникација, ласерска технологија, телекомуникациите, инструмент, медицински сензори и воени индустрија, итн, да обезбеди висок квалитет и голема сигурност производи и кориснички ориентирана решенија.

Со ниска цена производствени капацитети и иновативни врвната технологија, Haphit Ltd е со цел да се обезбеди целосен опсег на влакна Оптика и фотоника производи на глобалниот клиенти. Специјално нудиме поларизација (PM) влакна компоненти производи, висок оптички влакна Моќ компоненти производи и срцевата оптичка моќност влакна компоненти и исто така ориентирани производи многу купувачи и решенија за задоволување на нивните посебни барања и да ги поддржуваат да биде во врвот на индустријата.

Влакна Оптика и фотоника производи од Haphit ДОО, е-трговија бизнис стил, масовно ниска цена производи и водечките компании за решенија, е тоа што ќе направат Haphit ДОО да бидат успешни со нашите клиенти.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd Сите права се задржани