Global E+Photonics Solutions  

 
produse
  Fiber Componente
  spaţiu Sensing
  Reglabila F-P Filtru
 
 

  Bine ati venit la Haphit Ltd

 
Haphit Ltd. este o creştere rapidă societate cu răspundere limitată, este specializată în proiectarea inovatoare, de înaltă calitate şi volum mare de producţie şi de comercializare la nivel global pe fibra optica si produse conexe fotonică în aplicare a comunicării fibră optică, tehnologie laser, Telecom, instrument, medicale şi de detectare militare industrie, etc, pentru a oferi de înaltă calitate şi produse de înaltă fiabilitate şi de soluţii orientate spre client.

Cu facilităţi de producţie low-cost si inovatoare tehnologie de vârf, Haphit Ltd este cu scopul de a oferi o gamă completă de produse de fibra optica si fotonica clientilor la nivel mondial. Special oferim Polarizarea Menţinerea (PM) Fibra de produse, componente de inalta putere de fibre optice componente de produse şi componente de impulsuri optice de fibre alimentare şi, de asemenea, produse de client de mai multe orientate şi soluţii pentru a îndeplini cerinţele lor speciale, şi le va sprijini pentru a fi în partea de sus a industriei.

Fibra optica si fotonica produse din Haphit Ltd, E-Commerce stilul de business, media de produse low cost cu o schimbare şi soluţii de vârf, este ceea ce va face Haphit Ltd pentru a fi de succes cu clientii nostri.

 

    © Copyright 2020 Haphit SRL Toate drepturile rezervate