Global E+Photonics Solutions  

 
Производи
  Фибер компоненте
  простор Сензори
  Подесива Ф-П филтер
 
 

  Добродошли на Хапхит доо

 
Хапхит доо је брзо растуће приватно акционарско друштво, специјализована у иновативном пројектовање, висок квалитет и висок обим производње и маркетинг на глобалном нивоу оптичких влакана и фотоника сродних производа у примени оптичког комуникације, ласерска технологија, телекомуникација, инструмент, медицински детекција и војне индустрија, итд, да обезбеди висок квалитет и високу поузданост производа и решења оријентисаних купаца.

Са лов-цост производних објеката и иновативном водеће технологије, Хапхит доо има за циљ да обезбеди комплетан асортиман оптичких влакана и фотоника производа глобалним клијентима. Посебно нудимо поларизацију Одржавање (ПМ) Фибер компоненте производе, високе фибер оптичких компоненти Повер Продуцтс и пулс фибер оптичких компоненти напајања и многе купца оријентисане производе и решења које ће задовољити њихове посебне захтеве и подржавамо их да буду у врху индустрије.

Фибер оптика и фотоника Производи из Хапхит доо, Е-Цоммерце пословног стила, масовних јефтиних производа и ЕДГЕ решења водећим, је оно што ће учинити доо Хапхит да буду успешни са нашим клијентима.

 

    © Цопиригхт 2020 Хапхит доо Сва права задржана