Global E+Photonics Solutions  

 
izdelki
  Fiber Components
  prostor Sensing
  Nastavljivi F-P Filter
 
 

  Dobrodošli v Haphit Ltd

 
Haphit doo je hitro rastoče družba z omejeno odgovornostjo, specializirano za inovativno projektiranje, visoke kakovosti in velik obseg proizvodnje in globalno trženje na optična vlakna in fotonskih sorodnih izdelkov z uporabo optičnih vlaken komunikacije, laserska tehnologija in telekomunikacije, instrument, medicinska zaznavanje in vojaških industrija, itd, za zagotavljanje visoko kakovostne in visoko zanesljivost izdelkov in kupcev usmerjenih rešitev.

S poceni proizvodnih zmogljivosti in inovativno vrhunske tehnologije, Haphit Ltd katere namen je zagotoviti celoten spekter optična vlakna in fotonskih izdelkov strank po svetu. Posebej vam ponujamo polarizacijo vzdrževanje (PM) Fiber komponente izdelkov, visoke optične moči komponente optičnih izdelkov in Pulse Optični komponente vlaken moči in tudi veliko strankinih usmerjenih izdelkov in rešitev, da izpolnijo svoje posebne zahteve in jih podpirajo, da so v vrhu industrije.

Optična vlakna in fotonski Izdelki iz Haphit Ltd, e-poslovanje stil, množičnih nizkocenovnih izdelkov in vodilnih rešitev roba, je tisto, kar bo Haphit Ltd, da bi bil uspešen z našimi strankami.

 

    © Copyright 2020 Haphit doo Vse pravice pridržane