Global E+Photonics Solutions  

 
produkter
  fiberkomponenter
  utrymme Sensing
  Avstämbara F-P filter
 
 

  Välkommen till Haphit Ltd

 
Haphit Ltd är en snabbt växande privat aktiebolag, specialiserat på innovativa design, hög kvalitet och hög volym tillverkning och globalt marknadsföring på fiberoptik och fotonik relaterade produkter i enlighet med fiberoptisk kommunikation, laserteknik, telekom, instrument, medicinsk avkänning och militär industri, etc., för att ge hög kvalitet och produkter av hög tillförlitlighet och kundorienterade lösningar.

Med låg kostnad tillverkning och innovativa ledande teknik är Haphit Ltd syftar till att ge ett komplett utbud av fiberoptik och fotonik produkter till globala kunder. Speciellt erbjuder vi polarisationsbevarande (PM) Fiber komponenter produkter, höga optiska kraftkomponenter fiberprodukter och puls Optiska kraftkomponenter fiber och även många kundens orienterade produkter och lösningar för att möta deras speciella behov och stödja dem att vara i toppen av branschen.

Fiber optik och fotonik Produkter från Haphit Ltd, e-handel business stil, Mass låg produkter kostnads-och ledande lösningar kant, är vad som kommer att göra Haphit Ltd för att lyckas med våra kunder.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd All rights reserved